Säkra tillbehör till bilen

Att äga en bil är både roligt och en stor kostnad. För att alltid vara på den säkra sidan när du kör är det några tillbehör som du alltid bör ha på eller i din bil.

Extraljus

Det är viktigt att du både ser bra och syns på långt håll när du kör, särskilt om du kör mycket på vintern och kvällen. Genom bra lysen är det också lättare för andra att se att du kommer om du t.ex. kör på en krokig väg när det är mörkt. Trafikanterna som kör mot dig kommer kunna skymta en bil, och så kan ni undvika en olycka. Bra lysen hjälper dig också att upptäcka djur, då djurens ögon är som reflexer. Se bra extraljus som en extra försäkring. Du hittar både frontbågar och extraljusfästen till Caddy hos Transportstyling, och självklart också till andra märken.

Om olyckan är framme

Ibland får vi punktering eller är med om en olycka, och det är klokt att alltid vara förberedd på det. Förutom extradäck, så bör du ha en riktig domkraft och ett bättre fälgkors. Testa att byta däck hemma på garageuppfarten en solig dag, så att du vet att du klarar det en regnig kväll långt hemifrån. Det är också klokt att alltid ha ficklampa och filt i bilen. Under vintern bör du också ha en extra vinterjacka och byxor att ta på dig, ifall du blir sittande länge.

kheera